Leveringsvoorwaarden


- Binnen 14 dagen dient het netto orderbedrag te zijn voldaan. 
- Alle genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief BTW. 
- Het minimum orderbedrag binnen Nederland is € 50,- netto. Voor België geldt een minimum orderbedrag van € 100,-. Orders onder deze bedragen worden niet in behandeling genomen. 
- Bij orders binnen Nederland onder de € 175,- wordt € 15,- vracht- en administratiekosten in rekening gebracht. De vracht- en administratiekosten voor de Waddeneilanden zijn € 50,- bij orders onder de € 300,-.
Bij orders binnen België onder de € 350,- wordt € 25,- vracht- en administratiekosten in rekening gebracht. 
- Alle leveringen boven € 175,- binnen Nederland worden franco geleverd (m.u.v. Waddeneilanden = € 300,-). 
De franco orderwaarde voor leveringen binnen België is € 350,- . 
- Alle geleverde producten blijven eigendom van Ata Pack tot het volledige orderbedrag is betaald. 
- Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen.
- Ata Pack streeft ernaar orders in Nederland de volgende werkdag uit te leveren. Vandaag voor 11.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd (m.u.v. het weekend). 
- Zodra de bestelling voor u klaarligt ontvangt u telefonisch bericht van één van onze medewerkers. Neem voor het ophalen van uw bestelling altijd uw orderbevestiging mee. 
- Ata Pack
 is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van de levertijd als het product niet voorradig is of de schuld aan derden is te wijten. 
- Bij maatwerk, dus voor speciaal gemaakte verpakkingen, zijn meer- of minderleveringen conform de leveringsvoorwaarden van NVGP mogelijk. 
- Al onze leveringen vinden plaats volgens de leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier en Verpakkingsmaterialen (NVGP). Wij zullen u hiervan op aanvraag een kopie toesturen. 
- Typefouten, wijzigingen in de afgebeelde artikelen, omschrijving, voorwaarden en prijzen in de catalogus zijn voorbehouden. 
- Aanbiedingen en artikelen in de opruiming gelden zolang de voorraad strekt. 
- Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen. 
- Het is mogelijk dat er een afbeelding getoond wordt en dat er geen voorraad aanwezig meer is.